Annonsera i Vertex

Har du annonsfrågor, prata med Erica Lundholm eller någon av de andra på Display – de besvarar dina frågor om allt från bästa upplägg och tidpunkter till format, priser och rabatter:

Erica Lundholm: 090-71 15 22
erica.lundholm (a) display-umea.se

Display: 090–71 15 00 (växel)
info (a) display-umea.se

Vertex mediafakta 2019
– annonsformat, utgivningsplan, prislista m.m.

Vertex mediafakta 2020
– annonsformat, utgivningsplan, prislista m.m.

Webbannonsering vertex.nu


VERTEX ÄR EN TIDNING FÖR STUDENTER
och forskarstuderande vid Umeå universitet, men läses även av lärare och personal. Numera utkommer Vertex i magasinformat – och hösten nominerades Vertex till final i den nationella tävlingen Publishingpriset 2018. Via en annons i Vertex når ditt budskap tiotusentals studenter och anställda. Även webbtidningen vertex.nu publicerar annonser.

I EN LÄSARUNDERSÖKNING gjord via surveymonkey.com gav 78,8 procent av de svarande Vertex omdömet ”bra” eller ”mycket bra” .

VERTEX UTKOMMER MED med 6 nummer per år. De första numren på höst- och vårterminen trycks i ca 12 000 ex och distribueras både adresserad via Posten till studentkårsmedlemmar och oadresserad i alla postfack i Umeås studentbostadsområden. Övriga nummer under året delas ut och finns att plocka i ett 20-tal strategiskt placerade tidningsställ på campusområdet. Dessutom får samtliga institutioner på universitetet alla nummer av Vertex via internposten. 

FÖRSTA NUMRET AV VERTEX utkom 1960. Vertex ges ut av Kårmedia Umeå AB, som ägs av Umeå naturvetar- och teknologkår och Umeå studentkår.