Efter två veckor i Los Angeles har jag åstadkommit följande tre saker:

1. Hittat en room mate på internet och flyttat in i min första lägenhet. Jag måste även tillägga att den inte är möblerad vilket har resulterat i ett antal nödlösningar. En uppblåsbar madrass och papperstallrikar är mina två senaste investeringar.

2Upplevt Hollywoods nattliv. Mitt entourage var dock några månader yngre än mig och därför landade vi på en 18-års klubb.  Hemma brukar jag undvika dessa ställen då atomsfären oftas känns omogen och detta var tyvärr inget undantag. Jag får därför återkomma på den här punkten när jag har besökt någonting 21+.

3. Skaffat en äckligt ful bränna. Jag tillhör inte den grupp människor som tycker om att ligga i solen och pressa. Allt från mitten av mina lår upp till axlarna, med undantag för bringan, är kritvitt och resten av kroppen är brunbränd. Det är så illa att det inte finns någonting som kan rädda mig. Min plan är att aldrig vistas i bikini och förhoppningsvis börja blekna under vinterhalvåret så jag kan börja om från noll nästa sommar.

Venice Beach igår. 37 grader celsius.

ERIKA RENSTRÖM